Rozbora Zsófia (2019) Az adott vendéglátó egység desszert kínálata a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
PROJEKTMUNKA RZS.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Desszert, Étlap, Étlapelemzés, Táplálékallergia, Táplálékintolerancia, 4 csillagos szálloda, Wellness, allergén jelölések, Gluténmentes és laktózmentes ételek, cukormentes sütemények, Velencei-tó |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 15. 09:28 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 09. 13:01 |
Actions (login required)
Tétel nézet |