A Mercure Hotelek Borválasztéka

Orosz Réka (2019) A Mercure Hotelek Borválasztéka. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Orosz_Reka_WOMW55.pdf] PDF
Orosz_Reka_WOMW55.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (12MB)

Absztrakt (kivonat)

A Mercure Hotelek Borválasztéka c. projektmunka bemutatja a Mercure hotelek egyedülálló borkiválasztási procedúrájának kialakulását, a fejlődésének hátterét és folyamatát, továbbá a jelenlegi állapotot. Megjelenik az évenkénti két forduló általános leírása, illetve az események gyengeségei, erősségei, lehetőségei és veszélyei. A dolgozat végén lévő ajánlás pedig az esemény gasztronómiai szempontból történő fejlesztésére tesz javaslatokat.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás szak

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Bor, Borkóstolás, AccorHotels, borlap, Kiválasztási folyamat, Hotel Mercure Buda, sommelier, Borkínálat
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 17. 10:12
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 09. 10:28

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet