Orosz Réka (2019) A Mercure Hotelek Borválasztéka. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Orosz_Reka_WOMW55.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (12MB) |
Absztrakt (kivonat)
A Mercure Hotelek Borválasztéka c. projektmunka bemutatja a Mercure hotelek egyedülálló borkiválasztási procedúrájának kialakulását, a fejlődésének hátterét és folyamatát, továbbá a jelenlegi állapotot. Megjelenik az évenkénti két forduló általános leírása, illetve az események gyengeségei, erősségei, lehetőségei és veszélyei. A dolgozat végén lévő ajánlás pedig az esemény gasztronómiai szempontból történő fejlesztésére tesz javaslatokat.
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Bor, Borkóstolás, AccorHotels, borlap, Kiválasztási folyamat, Hotel Mercure Buda, sommelier, Borkínálat |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 17. 10:12 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 09. 10:28 |
Actions (login required)
Tétel nézet |