Holló Klaudia (2019) A Vapiano étterem étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
PDF
Holló Klaudia_FQPHRS_TV.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
Hungarian title
A Vapiano étterem étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Item Type: | Project work |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Vapiano étterem, ételallergia, táplálék intolerancia |
Depositing User: | Meleg Gizella |
Date Deposited: | 2019. May. 14. 15:47 |
Last Modified: | 2019. Sep. 04. 13:56 |
Actions (login required)
View Item |