A Vapiano étterem étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése

Holló Klaudia (2019) A Vapiano étterem étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of Holló Klaudia_FQPHRS_TV.pdf] PDF
Holló Klaudia_FQPHRS_TV.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Hungarian title

A Vapiano étterem étlapjának elemzése a különböző ételallergiában/érzékenységben szenvedők részére kínált választék szempontjából, allergének jelölése

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Item Type: Project work
Uncontrolled Keywords: Vapiano étterem, ételallergia, táplálék intolerancia
Depositing User: Meleg Gizella
Date Deposited: 2019. May. 14. 15:47
Last Modified: 2019. Sep. 04. 13:56

Actions (login required)

View Item View Item