Kerezsi Dóra (2015) A Bock borászat és gasztronómiai tevékenység bemutatása és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Kerezsi Dóra-A Bock borászat és gasztronómiai tevékenység bemutatása és elemzése.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (4MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | borászat, Villányi borvidék, Villányi borász, Bock József , Hotel Ermitage, Óbor étterem |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 05. 16:07 |
Utolsó módosítás: | 2015. Dec. 15. 12:48 |
Actions (login required)
Tétel nézet |