A Bock borászat és gasztronómiai tevékenység bemutatása és elemzése

Kerezsi Dóra (2015) A Bock borászat és gasztronómiai tevékenység bemutatása és elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kerezsi Dóra-A Bock borászat és gasztronómiai tevékenység bemutatása és elemzése.pdf] PDF
Kerezsi Dóra-A Bock borászat és gasztronómiai tevékenység bemutatása és elemzése.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (4MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: borászat, Villányi borvidék, Villányi borász, Bock József , Hotel Ermitage, Óbor étterem
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 05. 16:07
Utolsó módosítás: 2015. Dec. 15. 12:48

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet