Szalai Dóra (2019) Humán-erőforrás kezelés a Food and Beverage területén a Hotel Presidentben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szalai Dóra_L6XS0Y_TV.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
Humán-erőforrás kezelés a Food and Beverage területén a Hotel Presidentben
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Humán-erőforrás kezelés, Food & Beverage, SWOT elemzés |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 14. 13:22 |
Utolsó módosítás: | 2020. Feb. 21. 14:17 |
Actions (login required)
Tétel nézet |