Zsidy Enikő (2019) A Hotel Sopron étlap elemzése különböző szempontok szerint. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Zsidy Enikő_DO18AT.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Étlap, Sopron, Ételérzékenység |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 13. 12:26 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 10. 15:34 |
Actions (login required)
Tétel nézet |