Lacknerné Benkő Anita Katalin (2019) A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Lacknerné Benkő Anita Katalin_FSV1Y6.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | étlapkészítés, vegetáriánus, Körmend |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 13. 12:17 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 02. 15:00 |
Actions (login required)
Tétel nézet |