A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra

Lacknerné Benkő Anita Katalin (2019) A Berki Vendéglő és Hotel étlap elemzése különböző szempontok szerint, különös tekintettel a vegetáriánus kínálatra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Lacknerné Benkő Anita Katalin_FSV1Y6.pdf] PDF
Lacknerné Benkő Anita Katalin_FSV1Y6.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: étlapkészítés, vegetáriánus, Körmend
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 13. 12:17
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 02. 15:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet