Poszpisel Erik (2019) Emberi erőforrás kezelés a Mona Liza Pizzériában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Poszpisel Erik Emberi_E5EHJ3_TVvend emberi erőforrás kezelés a Mona Liza Pizzéria és Ételbárban 2019.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg until 2050. Február 10.. Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | Emberi erőforrás kezelés, Mona Liza Pizzéria és Ételbár, Humán Erőforrás Menedzsment |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 15. 12:27 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 09. 12:03 |
Actions (login required)
Tétel nézet |