Emberi erőforrás kezelés a Mona Liza Pizzériában

Poszpisel Erik (2019) Emberi erőforrás kezelés a Mona Liza Pizzériában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Poszpisel Erik Emberi_E5EHJ3_TVvend emberi erőforrás kezelés a Mona Liza Pizzéria és Ételbárban 2019.pdf] PDF
Poszpisel Erik Emberi_E5EHJ3_TVvend emberi erőforrás kezelés a Mona Liza Pizzéria és Ételbárban 2019.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg until 2050. Február 10..

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás-FOSZK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Emberi erőforrás kezelés, Mona Liza Pizzéria és Ételbár, Humán Erőforrás Menedzsment
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 15. 12:27
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 09. 12:03

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet