Környezetbarát fejlesztési trendek és fogyasztói szokások elemzése a vendéglátásban

Kungl Mihály Ádám (2015) Környezetbarát fejlesztési trendek és fogyasztói szokások elemzése a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of szakdoga kész pdf javított.pdf] PDF
szakdoga kész pdf javított.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Környezetbarát, fejlesztési trendek, Fogyasztói szokások, Accor, Kolping
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 06. 16:45
Utolsó módosítás: 2015. Dec. 15. 12:32

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet