A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint

Straub Stella (2019) A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Straub Stella P5VWX8 TVvend.pdf] PDF
Straub Stella P5VWX8 TVvend.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
Belső
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: FOSZK, Vendéglátás, Étlap elemzés, Vegán, vegetariainizmus, allergének
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 10. 11:25
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 09. 14:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet