Straub Stella (2019) A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Straub Stella P5VWX8 TVvend.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
A Danubius Hotel Flamenco étlap elemzése különböző szempontok szerint
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | projektmunka |
---|---|
Kulcsszavak: | FOSZK, Vendéglátás, Étlap elemzés, Vegán, vegetariainizmus, allergének |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 10. 11:25 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 09. 14:00 |
Actions (login required)
Tétel nézet |