Petrenyi Dora (2019) The “Greening” of 5-star Restaurants Sustainable Practice Indicators in Fine-dining Menu Analysis. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Dissertation.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Sustainable development, Menu analysis, USA |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 09. 15:07 |
Utolsó módosítás: | 2019. Nov. 11. 12:21 |
Actions (login required)
Tétel nézet |