Szilágyi Berta (2019) Francia hatás a magyar cukrászatra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
SZILÁGYI_BERTA_O2VFKB.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
Francia hatás a magyar cukrászatra
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | cukrászat, magyar cukrászat, francia cukrászat, Gerbeaud Cukrászda, Onyx, francia hatás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Okt. 25. 13:37 |
Utolsó módosítás: | 2019. Okt. 25. 13:37 |
Actions (login required)
Tétel nézet |