Csukás Norbert (2019) Sushi higiéné- és fogyasztási szokások Magyarországon és Kínában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Csukas_Norbert_ZQ6364.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Japán, Sushi, Higiénia, Rizs, Kína, Ételártalom |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 07. 15:13 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 03. 13:11 |
Actions (login required)
Tétel nézet |