Hajnal Ákos (2019) A HACCP alkalmazhatósága és nehézségei a TRIOPONT Kft-n keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Hajnal Ákos_EVIK3Z_TVvend.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
A HACCP alkalmazhatósága és nehézségei a TRIOPONT Kft-n keresztül
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | HACCP rendszer, Higiénia, Ételkészítés |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Gizella Meleg |
| Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 07. 14:18 |
| Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 04. 11:28 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

