Kiss Eszter (2019) A villányi és tokaji pincészet: a Sauska Pincészet és termékei bemutatása, valamint felhasználásuk a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
KissEszter_YG0OWT_TVvend.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Szőlészet-borászat, Borturizmus, Sauska Pincészet |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 08. 12:34 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 04. 16:56 |
Actions (login required)
Tétel nézet |