Komár Fruzsina Sára (2019) Die türkische Küchenkultur. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Die türkische Küchenkultur.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
A török konyhakultúra
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus - Vendéglátás (német nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Gasztronómia, Konyhakultúra, Törökország, Iszlám |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 02. 14:22 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 04. 17:16 |
Actions (login required)
Tétel nézet |