Molnár Vanessza (2019) A hazai csúcsgasztronómiába beszállító termelők fejlődése, különös tekintettel a Bocuse d'Or versenysorozat és a Michelin Guide fokozott magyarországi jelenlétének hatására. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
Molnár Vanessza_AQGI82_TVtur.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás alapképzés (nappali, magyar nyelvű)
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | csúcsgasztronómia, fine dining, minőségi alapanyagok |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Gizella Meleg |
| Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 02. 16:20 |
| Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 07. 11:52 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

