Seybold Balázs (2019) Különböző szarvasmarha fajták bemutatása, elkészítési lehetőségek és fűszerek hatása a marhahúsra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Seybold_Balazs_YEGFSL.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (939kB) |
Absztrakt (kivonat)
Különböző szarvasmarha fajták bemutatása, elkészítési lehetőségek és fűszerek hatása a marhahúsra
Angol cím
Presentation of different cattle breeds, effect of preparation techniques and spices on beef
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | szarvasmarha, marhahús, fűszerek gyógyhatásai, ételkészítési eljárások, szakács |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 02. 14:36 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 09. 13:33 |
Actions (login required)
Tétel nézet |