A munkakörnyezet befolyásoló hatása a munkateljesítményre a szállodaiparban, fókuszpontban a Food and Beverage részleg.

Nagy Krisztina (2019) A munkakörnyezet befolyásoló hatása a munkateljesítményre a szállodaiparban, fókuszpontban a Food and Beverage részleg. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Nagy_Krisztina_Szakdolgozat_BSB434.pdf] PDF
Nagy_Krisztina_Szakdolgozat_BSB434.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás (nappali, magyar nyelvű)

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Munkakörnyezet, Munkateljesítmény, Hatékonyság, Szállodaipar, Food and Beverage részleg
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 02. 15:08
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 07. 12:26

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet