Nagy Bálint (2019) A kézműves sörök bemutatása a Legfelsőbb Beeróság kézműves söröző választékán keresztül. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
PDF
vegleges_Dolgozat_Bagy_Bálint.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (2MB) |
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Sör, Sörpiac, Legfelsőbb Beeróság, Kézműves sör, Söröző, Alkohol, Alkoholfogyasztás, Sörfogyasztás, Sörforradalom |
Depositing User: | Meleg Gizella |
Date Deposited: | 2019. May. 02. 14:06 |
Last Modified: | 2019. Sep. 07. 12:18 |
Actions (login required)
View Item |