Nagy Bálint (2019) A kézműves sörök bemutatása a Legfelsőbb Beeróság kézműves söröző választékán keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
vegleges_Dolgozat_Bagy_Bálint.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Sör, Sörpiac, Legfelsőbb Beeróság, Kézműves sör, Söröző, Alkohol, Alkoholfogyasztás, Sörfogyasztás, Sörforradalom |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 02. 14:06 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 07. 12:18 |
Actions (login required)
Tétel nézet |