Vásárhelyi Hunor Csaba (2019) Ételallergiák és -érzékenységek által generált problémák megoldásai a kávézási kultúra területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
V.04.2.alverzio (1) (1).pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Kávé, Ételallergia, Laktózmentes növényi tej |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 02. 14:38 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 10. 13:27 |
Actions (login required)
Tétel nézet |