Simon Eszter (2019) Helyi- és biotermékek a francia iskolai étkeztetésben. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
PDF
Simon_Eszter_ TV6HDQ.pdf)..pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (2MB) |
Abstract
A szakdolgozat a helyi- és biotermék használatának bemutatására koncentrál a francia iskolai étkeztetés területén. A dolgozat bemutatja a francia közétkeztetés törvényi hátterét, valamint az iskolai étkeztetésben a helyi-és biotermékek arányának növelésére irányuló kezdeményezéseket, ötleteket. A megfelelő szemléltetés érdekében a dolgozat magába foglal két közétkeztetési vezetővel készült interjút és az általuk irányított központi konyhák menüinek a helyi- és biotermékek szempontjából való elemzését. A dolgozat egy része kitér a helyi-és biotermékek fogalmára, fontosságukra és a francia társadalomban betöltött szerepük bemutatására.
Hungarian title
Helyi- és biotermékek a francia iskolai étkeztetésben
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Közétkeztetés, Franciaország, Francia iskolai étkeztetés, Biotermékek |
Depositing User: | Meleg Gizella |
Date Deposited: | 2019. May. 02. 13:26 |
Last Modified: | 2019. Sep. 09. 13:36 |
Actions (login required)
View Item |