Zólyomi Benjámin (2019) Különleges felszolgálási módok elfogadása és megítélése vendégek és jövőbeli szakemberek körében. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.
PDF
Zólyomi_Benjámin_LE7RH6_TVvend.pdf Hozzáférés joga: Available at the computers of the University Download (1MB) |
Hungarian title
Különleges felszolgálási módok elfogadása és megítélése vendégek és jövőbeli szakemberek körében
Institution
Budapest Business University
Kar
Faculty of Commerce, Catering and Tourism
Department
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Felszolgálási módok, Innováció, Hagyományos éttermek, Modern éttermek, Robotizáció |
Depositing User: | Meleg Gizella |
Date Deposited: | 2019. May. 02. 15:18 |
Last Modified: | 2019. Sep. 10. 15:26 |
Actions (login required)
View Item |