Különleges felszolgálási módok elfogadása és megítélése vendégek és jövőbeli szakemberek körében

Zólyomi Benjámin (2019) Különleges felszolgálási módok elfogadása és megítélése vendégek és jövőbeli szakemberek körében. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[thumbnail of Zólyomi_Benjámin_LE7RH6_TVvend.pdf] PDF
Zólyomi_Benjámin_LE7RH6_TVvend.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Hungarian title

Különleges felszolgálási módok elfogadása és megítélése vendégek és jövőbeli szakemberek körében

Institution

Budapest Business University

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Felszolgálási módok, Innováció, Hagyományos éttermek, Modern éttermek, Robotizáció
Depositing User: Meleg Gizella
Date Deposited: 2019. May. 02. 15:18
Last Modified: 2019. Sep. 10. 15:26

Actions (login required)

View Item View Item