Zólyomi Benjámin (2019) Különleges felszolgálási módok elfogadása és megítélése vendégek és jövőbeli szakemberek körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Zólyomi_Benjámin_LE7RH6_TVvend.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Magyar cím
Különleges felszolgálási módok elfogadása és megítélése vendégek és jövőbeli szakemberek körében
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Felszolgálási módok, Innováció, Hagyományos éttermek, Modern éttermek, Robotizáció |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2019. Máj. 02. 15:18 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 10. 15:26 |
Actions (login required)
Tétel nézet |