Kormos Laura (2015) Rendezvényi vendéglátás sajátosságainak bemutatása a Boscolo Budapest Hotel alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Kormos Laura szakdolgozat 2015.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Rendezvényszervezés, Vendéglátás, Büféétkezés, Rendezvényi vendéglátás, Boscolo Budapest Hotel |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Máj. 07. 09:39 |
Utolsó módosítás: | 2015. Dec. 15. 13:08 |
Actions (login required)
Tétel nézet |