Rendezvényi vendéglátás sajátosságainak bemutatása a Boscolo Budapest Hotel alapján

Kormos Laura (2015) Rendezvényi vendéglátás sajátosságainak bemutatása a Boscolo Budapest Hotel alapján. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Kormos Laura szakdolgozat 2015.pdf] PDF
Kormos Laura szakdolgozat 2015.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Rendezvényszervezés, Vendéglátás, Büféétkezés, Rendezvényi vendéglátás, Boscolo Budapest Hotel
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Máj. 07. 09:39
Utolsó módosítás: 2015. Dec. 15. 13:08

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet