Az egészséges táplálkozás fogyasztói megítélésének vizsgálata a Knorr 100% természetes termékcsalád esetpéldáján keresztül

Landfrasz Ádám István (2018) Az egészséges táplálkozás fogyasztói megítélésének vizsgálata a Knorr 100% természetes termékcsalád esetpéldáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Landfrasz_Ádám_István_G9HWV3_KM.pdf] PDF
Landfrasz_Ádám_István_G9HWV3_KM.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelem Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és Marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Kozák Tamás
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai docens, PhD

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Knorr, Egészséges táplálkozás, Természetes, Szárazalap, Levespor
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Dec. 04. 15:02
Utolsó módosítás: 2019. Feb. 26. 14:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet