Tudatos dolgozók, kevesebb élelmiszer-pazarlás? A rendezvényi vendéglátás esete

Gősi Réka (2018) Tudatos dolgozók, kevesebb élelmiszer-pazarlás? A rendezvényi vendéglátás esete. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Gősi_Réka_CXLOJZ.pdf] PDF
Gősi_Réka_CXLOJZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: tudatos dolgozók, élelmiszer-pazarlás, rendezvényi étkeztetés
Felhasználói azonosító szám (ID): Gősi Réka
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 28. 12:18
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 28. 12:18

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet