Az ételallergia- és intoleranciára specializálódott kínálati piac vizsgálata, fejlődésének elemzése

Becságh Anna (2018) Az ételallergia- és intoleranciára specializálódott kínálati piac vizsgálata, fejlődésének elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Becságh Anna_YZGPZ4_TVtur.pdf] PDF
Becságh Anna_YZGPZ4_TVtur.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

Az ételallergia- és intoleranciára specializálódott kínálati piac vizsgálata, fejlődésének elemzése

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hegedűs Péter Flórián
Belső
Mestertanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Ételallergia, Ételintolerancia, Konferencia, Szálloda, Vendéglátás
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 28. 10:38
Utolsó módosítás: 2019. Már. 06. 14:57

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet