Mitől főzünk szívesebben? Az otthon főzés és a kiegyensúlyozott táplálkozás kapcsolata.

Hóra Bettina (2018) Mitől főzünk szívesebben? Az otthon főzés és a kiegyensúlyozott táplálkozás kapcsolata. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Hóra Bettina_Gx5444_TVvend.pdf] PDF
Hóra Bettina_Gx5444_TVvend.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

Mitől főzünk szívesebben? Az otthon főzés és a kiegyensúlyozott táplálkozás kapcsolata.

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. habil. Lugasi Andrea
Belső
Főiskolai tanár Tanszékvezető, dékán PhD

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Egészséges táplálkozás, Gasztronomia, Főzés
Felhasználói azonosító szám (ID): Hóra Bettina
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 28. 11:20
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 28. 11:20

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet