Főzési szokások és a tasakos alapok fogyasztásának alakulása a nők körében

Barna Szilvia (2014) Főzési szokások és a tasakos alapok fogyasztásának alakulása a nők körében. Faculty of International Management and Business.

[thumbnail of Barna Szilvia_FGEYTP_szakdolgozat.pdf] PDF
Barna Szilvia_FGEYTP_szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Repository staff only

Download (1MB)
[thumbnail of FGEYTP.pdf] PDF
FGEYTP.pdf
Hozzáférés joga: Repository staff only

Download (183kB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of International Management and Business

Department

Marketing Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Kereskedelem és marketing

Supervisors

Konzulens neve
Konzulens típusa
Assignment, Scientific qualification, Institution
Email
Dr Hlédik Erika
UNSPECIFIED
főiskolai docens

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Bérfőzés, Knorr, Unilever, Tasakos alap, Poralap, Félkész étel, Instant, Ételízesítő
Depositing User: Turányi Nóra
Date Deposited: 2015. Mar. 05. 12:05
Last Modified: 2015. Aug. 05. 14:14

Actions (login required)

View Item View Item