Barna Szilvia (2014) Főzési szokások és a tasakos alapok fogyasztásának alakulása a nők körében. Faculty of International Management and Business.
![]() |
PDF
Barna Szilvia_FGEYTP_szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Repository staff only Download (1MB) |
![]() |
PDF
FGEYTP.pdf Hozzáférés joga: Repository staff only Download (183kB) |
Institution
Budapest Business School
Kar
Faculty of International Management and Business
Department
Marketing Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
UNSPECIFIED
Szak
Supervisors
Konzulens neve
Konzulens típusa
Assignment, Scientific qualification, Institution
Email
Item Type: | Thesis (UNSPECIFIED) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Bérfőzés, Knorr, Unilever, Tasakos alap, Poralap, Félkész étel, Instant, Ételízesítő |
Depositing User: | Turányi Nóra |
Date Deposited: | 2015. Mar. 05. 12:05 |
Last Modified: | 2015. Aug. 05. 14:14 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |