Barna Szilvia (2014) Főzési szokások és a tasakos alapok fogyasztásának alakulása a nők körében. Külkereskedelmi Kar.
PDF
Barna Szilvia_FGEYTP_szakdolgozat.pdf Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) Download (1MB) |
|
PDF
FGEYTP.pdf Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel) Download (183kB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Főiskola
Kar
Tanszék
Marketing Intézeti Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Bérfőzés, Knorr, Unilever, Tasakos alap, Poralap, Félkész étel, Instant, Ételízesítő |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Turányi Nóra |
Rekord készítés dátuma: | 2015. Már. 05. 12:05 |
Utolsó módosítás: | 2015. Aug. 05. 14:14 |
Actions (login required)
Tétel nézet |