A Balaton-felvidék gasztrokultúrájának bemutatása és ennek turizmusra gyakorolt hatása

Bárány Krisztina Csilla (2018) A Balaton-felvidék gasztrokultúrájának bemutatása és ennek turizmusra gyakorolt hatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Barany_Krisztina_Csilla_OI9PO8.pdf] PDF
Barany_Krisztina_Csilla_OI9PO8.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (4MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
Belső
mestertanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Balaton-felvidék, Bor és gasztronómia, Balatoni turizmus
Felhasználói azonosító szám (ID): Bárány Krisztina Csilla
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 28. 10:00
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 28. 10:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet