A hagyományos és szállodai cukrászat termékkínálatának összehasonlító elemzése Magyarországon

Szabó András (2018) A hagyományos és szállodai cukrászat termékkínálatának összehasonlító elemzése Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szabo_Andras_BHQVTG.pdf] PDF
Szabo_Andras_BHQVTG.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás (nappali, magyar nyelvű)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
Főiskolai tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Cukrászat, szállodai, hagyományos, Elemzés, Magyarország, összehasonlítás
Felhasználói azonosító szám (ID): Szabó András
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 27. 14:06
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 27. 14:06

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet