Szabó András (2018) A hagyományos és szállodai cukrászat termékkínálatának összehasonlító elemzése Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szabo_Andras_BHQVTG.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (3MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus-vendéglátás (nappali, magyar nyelvű)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Cukrászat, szállodai, hagyományos, Elemzés, Magyarország, összehasonlítás |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Szabó András |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Nov. 27. 14:06 |
Utolsó módosítás: | 2018. Nov. 27. 14:06 |
Actions (login required)
Tétel nézet |