Analyzing food waste through a sample of a restaurant

Rácz Koni (2018) Analyzing food waste through a sample of a restaurant. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of vegleges dolgozat.pdf] PDF
vegleges dolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Az élelmiszerpazarlás elemzése egy étterem példáján keresztül

Angol cím

Analyzing food waste through a sample of a restaurant

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás angol nyelven

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Karakasné Morvay Klára
Belső
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Food waste, Environmental protection, Water waste, Restaurant, Sustainability, Catering
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 27. 14:29
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 09. 12:13

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet