Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben

Tajtyi Patrik (2018) Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Tajtyi_Patrik_t66gpu.pdf] PDF
Tajtyi_Patrik_t66gpu.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

Hagyomány és Innováció a Gundel étteremben

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás (nappali, magyar nyelvű)

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Fine dining, Street Food, Gundel, Hagyomány
Felhasználói azonosító szám (ID): Tajtyi Patrik
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 27. 13:00
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 27. 13:00

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet