Pálinkakészítés, a pálinka ajánlása a vendéglátásban

Slajchó Valentin (2018) Pálinkakészítés, a pálinka ajánlása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Slajchó Valentin_PL4VWZ.pdf] PDF
Slajchó Valentin_PL4VWZ.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

Pálinkakészítés, a pálinka ajánlása a vendéglátásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Pálinkakészítés, Vendéglátás, Pálinkafogyasztás
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 27. 14:11
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 09. 13:45

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet