Kalácska Áron (2019) Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
|
PDF
szakdolgozat2.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Turizmus - Vendéglátás
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
| Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
|---|---|
| Kulcsszavak: | pálinka |
| Felhasználói azonosító szám (ID): | Áron Kalácska |
| Rekord készítés dátuma: | 2018. Nov. 27. 14:37 |
| Utolsó módosítás: | 2018. Nov. 27. 14:37 |
Actions (login required)
![]() |
Tétel nézet |

