Környezetbarát Catering,zöld Horeca termékek a vendéglátásban,rendezvényeken

Nagy Enikő (2018) Környezetbarát Catering,zöld Horeca termékek a vendéglátásban,rendezvényeken. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Nagy_Eniko_WWF91R.pdf] PDF
Nagy_Eniko_WWF91R.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel)

Download (2MB)
[thumbnail of Titkositasi-kerelem.pdf] PDF
Titkositasi-kerelem.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (27kB)

Magyar cím

Környezetbarát Catering,zöld Horeca termékek a vendéglátásban,rendezvényeken

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Bártfai Endre
Belső
mesteroktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: lebomló műanyag termékek, PLA, polilactacid, politejsav, eldobható HORECA termékek, anyag-kompozitot, élelmiszeripari csomagolás, műanyag palackok gyártásához szükséges előformák, vegyes HORECA termékek (evőeszközök, tányérok, poharak), kompaundok gyártása
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 29. 13:25
Utolsó módosítás: 2019. Jan. 30. 14:31

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet