Yarmolenko Yegor (2018) Question on genetically modified food in hospitality industry. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Dissertation vol final_LA3.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Genetically modified food, Hospitality industry |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Horváth Viktória |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Nov. 26. 10:50 |
Utolsó módosítás: | 2019. Feb. 28. 14:08 |
Actions (login required)
Tétel nézet |