Environmentalism in the hospitality. Consumers' perception about green restaurant concept in Hungary

Bárdos Zsófia (2018) Environmentalism in the hospitality. Consumers' perception about green restaurant concept in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of DISSERTATION FINAL PDF.pdf] PDF
DISSERTATION FINAL PDF.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Debreceni János
Belső
Tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Environmentalism, Green restaurant, Green consumers
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 23. 11:50
Utolsó módosítás: 2019. Ápr. 16. 14:09

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet