Bárdos Zsófia (2018) Environmentalism in the hospitality. Consumers' perception about green restaurant concept in Hungary. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
DISSERTATION FINAL PDF.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Environmentalism, Green restaurant, Green consumers |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Horváth Viktória |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Nov. 23. 11:50 |
Utolsó módosítás: | 2019. Ápr. 16. 14:09 |
Actions (login required)
Tétel nézet |