Szaller Fruzsina (2018) Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
szakdolgozat_ Szaller Fruzsina_FOOXCL.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (1MB) |
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | Újhartyán, sváb gasztronómia |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Meleg Gizella |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Nov. 23. 11:08 |
Utolsó módosítás: | 2019. Szep. 10. 09:55 |
Actions (login required)
Tétel nézet |