Critical analysis of the relation between sustainability and luxury in the event management of Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Barcsay Vivien (2018) Critical analysis of the relation between sustainability and luxury in the event management of Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Dissertation - Barcsay, Vivien.pdf] PDF
Dissertation - Barcsay, Vivien.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel)

Download (3MB)
[thumbnail of confidentiality.pdf] PDF
confidentiality.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (347kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Luxury, Sustainability, Event Management, Best Practices
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 22. 16:03
Utolsó módosítás: 2019. Ápr. 16. 14:06

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet