A gluténérzékenység, mint szálláshelyválasztást befolyásoló tényező Magyarországon

Grósz Anett (2018) A gluténérzékenység, mint szálláshelyválasztást befolyásoló tényező Magyarországon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Grósz_Anett_M8TBGY.pdf] PDF
Grósz_Anett_M8TBGY.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Bártfai Endre
Belső
mesteroktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gluténérzékenység, Szálláshelyválasztás, Vendéglátás, Magyarország, Cöliákia
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 22. 14:16
Utolsó módosítás: 2019. Feb. 21. 15:51

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet