Édesítési szokásaink, avagy mivel és miért szükséges helyettesíteni a cukrot?

Csomor Fanni (2018) Édesítési szokásaink, avagy mivel és miért szükséges helyettesíteni a cukrot? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Csomor Fanni_VEKQCH_TVvend.pdf] PDF
Csomor Fanni_VEKQCH_TVvend.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófia
Belső
adjunktus

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: cukor, édesítőszerek, édesítési szokások
Felhasználói azonosító szám (ID): Csomor Fanni
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 23. 12:42
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 23. 12:42

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet