Eltérő technológiákkal készült húsmarhák vizsgálata a hazai és az Egyesült Államok gasztronómiájában

Szűcs Dániel (2018) Eltérő technológiákkal készült húsmarhák vizsgálata a hazai és az Egyesült Államok gasztronómiájában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szűcs Dániel Eltérő technológiákkal készül húsmarhák vizsgára a hazai és az Egyesült Államok gasztronómiájában.pdf] PDF
Szűcs Dániel Eltérő technológiákkal készül húsmarhák vizsgára a hazai és az Egyesült Államok gasztronómiájában.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

Eltérő technológiákkal készült húsmarhák vizsgálata a hazai és az Egyesült Államok gasztronómiájában

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
Tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: szarvasmarha
Felhasználói azonosító szám (ID): Szucs Daniel
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 21. 12:32
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 21. 12:32

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet