Szűcs Dániel (2018) Eltérő technológiákkal készült húsmarhák vizsgálata a hazai és az Egyesült Államok gasztronómiájában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.
PDF
Szűcs Dániel Eltérő technológiákkal készül húsmarhák vizsgára a hazai és az Egyesült Államok gasztronómiájában.pdf Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg Download (2MB) |
Magyar cím
Eltérő technológiákkal készült húsmarhák vizsgálata a hazai és az Egyesült Államok gasztronómiájában
Intézmény
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kar
Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar
Tanszék
Vendéglátás Tanszék
Tudományterület/tudományág
NEM RÉSZLETEZETT
Szak
Mű típusa: | diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT) |
---|---|
Kulcsszavak: | szarvasmarha |
Felhasználói azonosító szám (ID): | Szucs Daniel |
Rekord készítés dátuma: | 2018. Nov. 21. 12:32 |
Utolsó módosítás: | 2018. Nov. 21. 12:32 |
Actions (login required)
Tétel nézet |